Asus A41-X550E Accu

Forums Feedback/Suggestions Asus A41-X550E Accu

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by Profile photo of SFDVGEDRF kopenaccu 4 weeks ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #4424
  Profile photo of SFDVGEDRF
  kopenaccu
  Participant

  ASUS keert terug met een nieuwe versie van haar 14-inch zenbook, de Accu Asus a41-x550a . Verrijkt met een laatste generatie Kaby Lake Core i7-processor en ondersteund door een grote hoeveelheid RAM-geheugen (16 GB), introduceert het een solide basis voor kantoorautomatisering en multimedia. Het aandeel van vloeibaarheid wordt versterkt door de hybride opslag-oplossing (256 GB + 500 GB), terwijl de grafiekverwerking wordt toevertrouwd aan een speciale midrange-kaart, de GeForce 940MX. Ook tabel op een slanke, dun en lichtgewicht romp, een zeer juiste autonomie en het comfort van een full HD IPs mat scherm, alles voor minder dan 1300 euro.
  Trouw aan de iconische esthetiek van Asus biedt de Zenbook UX410UQ-GV159T een zilveren monocoque ontwerp (kwarts grijs) van de meest elegante. Terwijl de base tevreden met een gladde, matte oppervlak is, neemt het deksel van de beroemde concentrische structuur effect dat licht vanaf het centrale logo convergeert. Accu Asus A41-X550E De vergadering is van hoge kwaliteit ondanks een geringe gewicht (1,4 kg) en een fijn Profiel (18,9 mm), compacte afmetingen die een belangrijker vormen zal wanneer u reist. Merk ook op de goedkeuring die geboden door de (witte) achtergrondverlichting van het klavier waardoor de toetsen gemakkelijk te onderscheiden als het donker.
  Ontworpen rond een Core i7 Kaby Lake laag stroomverbruik en 16 GB RAM (DDR4), geniet een blijvende hart dat over alle gemeenschappelijke taken vliegen zal zoals surfen op het web, het spelen van video- of werken op kantoor. Andere publishing missies (Photoshop, Lightroom) kunnen ook worden beschouwd als multitasking, vooral comfortabel vanwege de zeer ruime hoeveelheid RAM. Het tabblad verzamelaars op de browser zal zitten kundig voor hen een stevig vreugde geven.
  Maar het is vooral de hybride opslagoplossing die beslissende reactiviteit probleem zal zijn. Accu Asus a32-n55 Dankzij de toegewijde 256 GB SSD, die zal rusten de mogelijk spelen, het besturingssysteem en alle programma’s, de uitvoering wordt met name reactieve en de laadtijden aanzienlijk worden verkort. De 500 GB harde schijf zal vooraan, zorg voor huisvesting een belangrijk onderdeel van uw bibliotheek.
  Goed punt, het grafische gedeelte wordt toevertrouwd aan de oplossing van een toegewijde uit de middenklasse, een GeForce 940MX. In staat, doet het niet toestaan om te spelen goed in full HD, met uitzondering van de zeer lage veeleisende titels. Aan de andere kant, zal het mogelijk zijn om te starten van de meerderheid van de markt spelen in standaarddefinitie (1366 x 768 pixels), met aanpassingen op het niveau van details onder de veeleisende opuses.
  Met betrekking tot het scherm is de Accu Asus a32-k53 volledige definitie van HD (1920 x 1080 pixels) welkom met zijn hoge display dichtheid waardoor inhoud wilt bekijken in high-definition in de beste omstandigheden en op het moduleren van het display. Een ander goed punt, is het anti-weerspiegelende voor goede zichtbaarheid in een lichte omgeving en profiteert van de hoeken van visie uitgebreid en de goede colorimetrie specifiek voor het IPs-plaat behandeld.
  Accu Asus A32-N61
  In het algemeen, om te resulteren in een ultrabook als compact, maken de fabrikanten een drastische ingreep op de interfaces. Dit is niet het geval met deze ASUS Zenbook UX410UQ-GV159T die maar liefst vier USB-poorten heeft, met inbegrip van twee USB 3.0 en een USB type-C, alsmede een SD-kaartlezer en een HDMI-uitgang om een zeer eerlijke verbinding. Wat meer is, kunt u rekenen op de nieuwste generaties van WiFi-AC en Bluetooth 4.1 modules voor steeds sneller draadloze overdracht.

  • This topic was modified 4 weeks ago by Profile photo of SFDVGEDRF kopenaccu.
Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.